Επιλέξτε Anesis για την Καλύτερη Διαμονή σας!!!

Κάντε την Κράτηση σας Σήμερα

Άψογο Service στις Καλύτερες Τιμές

Διαμονή Δίπλα στην Λίμνη Παμβώτιδα

Διαμονή Δίπλα στο Μαγευτικό Σπήλαιο Περάματος

Ενημερωθείτε για τα Νέα & τις Προσφορές μας

Τοποθεσία

Τα Ιωάννινα βρίσκονται στο βορειοδυτικό τμήμα της ηπειρωτικής Ελλάδας, στο κέντρο του ομώνυμου λεκανοπεδίου. Είναι μία από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες πόλεις της Ελλάδας διαθέτοντας πανεπιστήμιο, πλούσια πολιτιστική παράδοση, σύγχρονες επιχειρήσεις και μοναδικές φυσικές ομορφιές.

Τα Ιωάννινα αποτελούν αγαπημένο προορισμό για πολλούς τουρίστες αφού συνδυάζουν τους ρυθμούς και την έντονη νυχτερινή ζωή της μεγάλης πόλης με την γραφικότητα και την αυθεντικότητα της ελληνικής περιφέρειας. Αυτό που χαρακτηρίζει την πόλη και της δίνει αυτή τη μοναδική αίσθηση γαλήνης και ομορφιάς είναι η λίμνη Παμβώτιδα η οποία κοσμεί την πόλη με τη φυσική της ομορφιά και μαγεύει κάθε επισκέπτη.

Το Πέραμα εκτείνεται βορειοδυτικά της λίμνης Παμβώτιδας και βρίσκεται επί της Εθνικής οδού Ιωαννίνων – Τρικάλων. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων και αποτελεί έδρα του ομώνυμου δήμου. Η περιοχή είναι η πιο αναπτυγμένη τουριστική περιοχή δίπλα στην πόλη των Ιωαννίνων και φημίζεται για την ασημουργεία και τα εργαστήρια που δημιουργούν περίτεχνα χειροποίητα ασημικά.

Πώς θα φτάσετε στο Πέραμα:

Για να φθάσετε στην περιοχή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πτήσεις που συνδέουν το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων με τις μεγάλες ελληνικές πόλεις. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους οδικούς άξονες από Εγνατία Οδό, Μέτσοβο, Άρτα, Ηγουμενίτσα, Κοζάνη, κ.λ.π. Επίσης, μπορείτε να προσπελάσετε πολύ άνετα την περιοχή χρησιμοποιώντας δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων το οποίο συνδέει με καθημερινά δρομολόγια τα Γιάννενα με τις σημαντικότερες ελληνικές πόλεις.

Αποστάσεις

  • Αεροδρόμιο: 2 χλμ.
  • Παραλία: 100 χλμ.
  • Λιμάνι: 100 χλμ.
  • Ιωάννινα: 2 χλμ.
  • Αθήνα: 436 χλμ.
  • Θεσσαλονίκη: 372 χλμ.

Εδώ στο Πέραμα, δυο βήματα από το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, θα βρείτε για τη διαμονή σας το ξενοδοχείο Anesis Rooms. Σας περιμένουμε και σας υποσχόμαστε ότι θα περάσετε αξέχαστα, συνδυάζοντας στις διακοπές σας την άνεση, την ησυχία και την οικονομία.