Επιλέξτε Anesis για την Καλύτερη Διαμονή σας!!!

Κάντε την Κράτηση σας Σήμερα

Άψογο Service στις Καλύτερες Τιμές

Διαμονή Δίπλα στην Λίμνη Παμβώτιδα

Διαμονή Δίπλα στο Μαγευτικό Σπήλαιο Περάματος

Ενημερωθείτε για τα Νέα & τις Προσφορές μας

Ταξίδι στα Γιάννενα, ταξίδι στην ιστορία Τα Ιωάννινα, πρωτεύουσα της Ηπείρου, ήταν και συνεχίζουν να είναι κέντρο καλλιτεχνικών και πνευματικών εξελίξεων. Η πολιτιστική ιστορία των Ιωαννίνων, με τους μεγάλους πεζογράφους και ποιητές, δίνουν την ευκαιρία για μια γνωριμία με τις ρίζες της πνευματικής παράδοσης της Ηπείρου.
Οι διαδρομές μέσα την πόλη, τα πολλά αξιοθέατα και τα μουσεία, προσφέρουν την αίσθηση μιας άλλης εποχής. Θαυμαστά κτίρια, το επιβλητικό κάστρο, η υπέροχη λίμνη Παμβώτιδα, με τα καλά κρυμμένα μυστικά της,  αλλά και όλο το ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων αποτελούν μοναδικά αξιοθέατα.
Στο Πέραμα θα βρείτε το Σπήλαιο, το οποίο είναι προϊόν καρστικών φαινομένων και έχει ιστορία 1,5 εκατομμυρίων ετών, αλλά και τα εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας, μια από τις σπουδαιότερες εκφάνσεις του ντόπιου πολιτισμού. Η περιοχή γύρω από το σπήλαιο είναι ιδανική για να ατενίσετε τη λίμνη και να νιώσετε τη μαγεία της φύσης.
Στην ίδια περιοχή βρίσκεται το Anesis Rooms Hotel δίνοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να χαλαρώσει και να ηρεμήσει σε μια ήσυχη περιοχή, μέσα στο πράσινο και να γευτεί ντόπια προϊόντα της ηπειρωτικής γης.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Social

  The Cave of Perama

  spilaio

  One of most beautiful caves in the world is located only four kilometres from the city of Ioannina, in the village of Perama.The Cave is well known as the Cave of Perama and every year gathers thousands of visitors to see it.

  More

  H Anesi στην Μεταφορά

  aeroplano Ο λόγος που αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε το ξενοδοχείο μας στην υπάρχουσα τοποθεσία είναι η αμεσότητα στην πρόσβαση που έχει ο επισκέπτης, με όποιο τρόπο και να επισκέπτεται τα Ιωάννινα, δικό του αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή λεωφορείο. Περισσότερα