Επιλέξτε Anesis για την Καλύτερη Διαμονή σας!!!

Κάντε την Κράτηση σας Σήμερα

Άψογο Service στις Καλύτερες Τιμές

Διαμονή Δίπλα στην Λίμνη Παμβώτιδα

Διαμονή Δίπλα στο Μαγευτικό Σπήλαιο Περάματος

Ενημερωθείτε για τα Νέα & τις Προσφορές μας

 

Νέες υπηρεσίες στο ξενοδοχείο Anesis Hotel Rooms στα Ιωάννινα

Κάθε μέρα ψάχνουμε τρόπο ή τρόπους για να γίνουμε καλύτεροι εδώ στο Anesis Hotel Rooms στα Γιάννενα και όταν λέμε ψάχνουμε αυτό που εννοούμε δεν είναι τίποτε άλλο από την προσθήκη νέων ποιοτικών υπηρεσιών. Εδώ λοιπόν θα μιλήσουμε για γάμους, βαφτίσεις αλλά και για έναν εξαιρετικό Σεφ που μας επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και το feedback που πήραμε από τους πελάτες μας είναι εντυπωσιακό.

wedding-Anesis Rooms Ioannina

 

Πριν περάσουμε στις νέες υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε λίγο για το ξενοδοχείο. Το Anesis Hotel Rooms βρίσκεται στο Πέραμα Ιωαννίνων και σας περιμένει για να σας φιλοξενήσει και να κάνει την διαμονή σας ευχάριστη. Το πολυτελές, άνετο και ήσυχο περιβάλλον του συγκροτήματος, η ιδανική του θέση, μόλις 2 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων θα σας προσφέρει όλα όσα ζητάτε για τις διακοπές σας.

Μετά από αυτό το μικρό εισαγωγικό για το ξενοδοχείο Anesis Hotel Rooms θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε με πολύ χαρά ότι το ξενοδοχείο μας πλέον είναι έτοιμο να φιλοξενήσει στα δωμάτια του πολυπληθή κοινό όπου θα έχει να κάνει με γάμους, βαπτίσεις αλλά και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις που εσείς θέλετε να κάνετε.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι για αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές το ξενοδοχείο μας έχει την τιμή να φιλοξενεί τον κο. Τσιριγώτη Κωνσταντίνο, έναν νέο και διακεκριμένο Έλληνα Chef, με σπουδές στο I.E.E.K Le Monde με εξειδίκευση στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση, στην Γαλλική κουζίνα, στις διεθνείς σπεσιαλιτέ, στην διαιτολογία, αλλά και στην Διαχείριση εμπορευμάτων.

Ο κύριος Τσιριγώτης θα είναι μαζί μας σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε από καρδίας τόσο για την συνεργασία μας όσο και για τις συμβουλές που μας έδωσε γύρω από γαστρονομικά θέματα. Τέλος να αναφέρουμε ότι πλεονέκτημα σε όλα αυτά είναι και η θέση του ξενοδοχείου μας μιας και το θρυλικό Σπήλαιο Περάματος βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια ενώ η μαγευτική Λίμνη Παμβώτιδα είναι ακριβώς μπροστά τα καταλύματα μας.

Social

The Cave of Perama

spilaio

One of most beautiful caves in the world is located only four kilometres from the city of Ioannina, in the village of Perama.The Cave is well known as the Cave of Perama and every year gathers thousands of visitors to see it.

More

H Anesi στην Μεταφορά

aeroplano Ο λόγος που αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε το ξενοδοχείο μας στην υπάρχουσα τοποθεσία είναι η αμεσότητα στην πρόσβαση που έχει ο επισκέπτης, με όποιο τρόπο και να επισκέπτεται τα Ιωάννινα, δικό του αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή λεωφορείο. Περισσότερα