Επιλέξτε Anesis για την Καλύτερη Διαμονή σας!!!

Κάντε την Κράτηση σας Σήμερα

Άψογο Service στις Καλύτερες Τιμές

Διαμονή Δίπλα στην Λίμνη Παμβώτιδα

Διαμονή Δίπλα στο Μαγευτικό Σπήλαιο Περάματος

Ενημερωθείτε για τα Νέα & τις Προσφορές μας

Ένα από τα μεγαλύτερα Events του καλοκαιριού σε όλη την Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες του για ένα μοναδικό Διήμερο. Μιλάμε βέβαια για το Zagori Mountain Running 2015 όπου και φέτος φέρνει νέες εκπλήξεις για όλους και όλες.

Εμείς από εδώ το ξενοδοχείο Anesis Hotel Rooms ευχόμαστε σε όλους τους Γιαννιώτες συντοπίτες αλλά και όσους πάρουνε μέρος σε αυτό το μεγάλο γεγονός καλή επιτυχία.

zagori-mountain-race-2015Και για όσους δεν γνωρίζουν το Anesis Hotel Rooms βρίσκεται στο Πέραμα Ιωαννίνων και σας περιμένει για να σας φιλοξενήσει και να κάνει την διαμονή στα Γιάννενα ευχάριστη αλλά και με εύκολη πρόσβαση προς το αθλητικό γεγονός. Το πολυτελές, άνετο και ήσυχο περιβάλλον του συγκροτήματος, η ιδανική του θέση, μόλις 2 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων θα σας προσφέρει όλα όσα ζητάτε για τις διακοπές σας αλλά και για την διαμονή σας. Η απόσταση από την τοποθεσία του αγώνα είναι σχεδόν μισή ώρα μέσα σε ένα εκπληκτικό από κάθε άποψη τοπίο.

Εδώ μπορείτε θα δείτε όλο το πρόγραμμα:

Οι αγώνες ορεινού τρεξίματος ZAGORI MOUNTAIN RUNNING, που γίνονται κάθε χρόνο στην περιοχή του Ζαγορίου, έχουν οριστεί για τις 25 και 26 Ιουλίου 2015. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες των:

  • 80χλμ και 42χλμ το Σάββατο 25 Ιουλίου
  •  τους αγώνες των 21χλμ και 10χλμ την Κυριακή 27 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της διοργάνωσης www.zagorirace.com

Social

The Cave of Perama

spilaio

One of most beautiful caves in the world is located only four kilometres from the city of Ioannina, in the village of Perama.The Cave is well known as the Cave of Perama and every year gathers thousands of visitors to see it.

More

H Anesi στην Μεταφορά

aeroplano Ο λόγος που αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε το ξενοδοχείο μας στην υπάρχουσα τοποθεσία είναι η αμεσότητα στην πρόσβαση που έχει ο επισκέπτης, με όποιο τρόπο και να επισκέπτεται τα Ιωάννινα, δικό του αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή λεωφορείο. Περισσότερα