Επιλέξτε Anesis για την Καλύτερη Διαμονή σας!!!

Κάντε την Κράτηση σας Σήμερα

Άψογο Service στις Καλύτερες Τιμές

Διαμονή Δίπλα στην Λίμνη Παμβώτιδα

Διαμονή Δίπλα στο Μαγευτικό Σπήλαιο Περάματος

Ενημερωθείτε για τα Νέα & τις Προσφορές μας

Για άλλη μια χρονιά, 13η το Ioannina Lake Run έρχεται για μικρούς και μεγάλους. Μέσα από αυτό το αθλητικό event αναμένεται να τρέξουν τόσο ερασιτέχνες αθλητές όσο και επαγγελματίες όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά από όλο τον κόσμο. Το Anesis Rooms, φυσικά καλεί όποιους αθλητές και αθλήτριες θέλουν να περάσουν το Σαββατοκύριακο αυτό να επιλέξουν τα δωμάτιά μας μιας και η ησυχία αλλά και η αμεσότητα με τον χώρο που θα γίνει το αθλητικό γεγονός αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Το πρόγραμμα του 2ημέρου:

Από την Παρασκευή το απόγευμα 20 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Μαβίλη, θα εγκατασταθεί η γραμματεία του Γύρου Λίμνης, προκειμένου να παραλαμβάνουν οι δρομείς το πακέτο συμμετοχής τους στον αγώνα που έχουν επιλέξει. Το πρόγραμμα λειτουργίας της γραμματείας έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου: 17:00-21:00: 30 χλμ -10 χλμ – 5 χλμ
  • Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου:
    • 10.00 – 14.00: 30 χλμ -10 χλμ – 5 χλμ
    • 16.00 – 21.00: 30 χλμ -10 χλμ

Social

The Cave of Perama

spilaio

One of most beautiful caves in the world is located only four kilometres from the city of Ioannina, in the village of Perama.The Cave is well known as the Cave of Perama and every year gathers thousands of visitors to see it.

More

H Anesi στην Μεταφορά

aeroplano Ο λόγος που αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε το ξενοδοχείο μας στην υπάρχουσα τοποθεσία είναι η αμεσότητα στην πρόσβαση που έχει ο επισκέπτης, με όποιο τρόπο και να επισκέπτεται τα Ιωάννινα, δικό του αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή λεωφορείο. Περισσότερα