Επιλέξτε Anesis για την Καλύτερη Διαμονή σας!!!

Κάντε την Κράτηση σας Σήμερα

Άψογο Service στις Καλύτερες Τιμές

Διαμονή Δίπλα στην Λίμνη Παμβώτιδα

Διαμονή Δίπλα στο Μαγευτικό Σπήλαιο Περάματος

Ενημερωθείτε για τα Νέα & τις Προσφορές μας

To Anesis Rooms Ioannina κλείνοντας 7 χρόνια συνεχής και επιτυχής λειτουργίας, θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν αλλά και συνεχίζουν να δείχνουν οι πελάτες επιλέγοντας εμάς για την διαμονή τους στα Ιωάννινα αλλά και μια γνωριμία με μελλοντικούς, χαρίζει σε έναν υπερ-τυχερό μια ΔΩΡΕΑΝ διαμονή 2 ημερών στο ξενοδοχείο μας για 2 άτομα στις 17 και 18 Απριλίου 2015.

Για να μπείτε στην κλήρωση, που θα γίνει στις 13 Απριλίου έχετε 3 διαφορετικούς τρόπους να το κάνετε:

  1. Κάνοντας Like στη Σελίδα μας στο fb
  2. Επισκεφτείτε και κάντε share με τους φίλους σας το άρθρο της ιστοσελίδας για τον διαγωνισμό
  3. RΤ το tweet για τον διαγωνισμό
  4. Ή με ένα απλό email στο info@anesisrooms.gr

Η κλήρωση θα γίνει στο ξενοδοχείο μας και το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί τόσο μέσα από το blog της ιστοσελίδας όσο και από τα Social Media, του Facebook αλλά και του Twitter.

Social

The Cave of Perama

spilaio

One of most beautiful caves in the world is located only four kilometres from the city of Ioannina, in the village of Perama.The Cave is well known as the Cave of Perama and every year gathers thousands of visitors to see it.

More

H Anesi στην Μεταφορά

aeroplano Ο λόγος που αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε το ξενοδοχείο μας στην υπάρχουσα τοποθεσία είναι η αμεσότητα στην πρόσβαση που έχει ο επισκέπτης, με όποιο τρόπο και να επισκέπτεται τα Ιωάννινα, δικό του αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή λεωφορείο. Περισσότερα