Επιλέξτε Anesis για την Καλύτερη Διαμονή σας!!!

Κάντε την Κράτηση σας Σήμερα

Άψογο Service στις Καλύτερες Τιμές

Διαμονή Δίπλα στην Λίμνη Παμβώτιδα

Διαμονή Δίπλα στο Μαγευτικό Σπήλαιο Περάματος

Ενημερωθείτε για τα Νέα & τις Προσφορές μας

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί λόγοι για να ταξιδέψει κάποιος στα Γιάννενα, άλλοι για κάποιο κοινωνικό γεγονός, όπως είναι βάφτιση, ή γάμος, άλλοι για επαγγελματικούς λόγους του ενώ υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να κάνουν διακοπές σε ένα τελείως διαφορετικό μέρος από αυτά που έχουν συνηθίσει.

Οι τρόποι για να έρθουν οι επισκέπτες στην πόλη μας είναι αρκετοί. Μέσα από αυτό το άρθρο που φιλοξενείται στο blog του Anesis Rooms Hotel θα δούμε τους τρόπους αυτούς σε συνάρτηση με το ξενοδοχείο μας αλλά και τι σας προσφέρουμε εμείς με την διαμονή σας στο Anesis.

Anesis στην Διαμονή, άνεση στην απόσταση και Δωρεάν Μεταφορά

αεροδρομιο ιωαννιναΟ λόγος που αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε το ξενοδοχείο μας στην υπάρχουσα τοποθεσία είναι η αμεσότητα στην πρόσβαση που έχει ο επισκέπτης, με όποιο τρόπο και να επισκέπτεται τα Ιωάννινα, δικό του αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή λεωφορείο.

Αναφορικά με τα δύο τελευταία, το ξενοδοχείο Anesis Rooms βρίσκεται:

 

1. Μόλις 5 λεπτά με αυτοκίνητο ή taxi από το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης που παρατηρείται στο κέντρο της πόλης αλλά και με το θόρυβο των αυτοκινήτων. Εδώ να αναφέρουμε ότι το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε συνεργασία με ταξί της πόλης μας και έτσι η διαδρομή από και προς το ξενοδοχείο μας δεν θα σας κοστίσει απολύτως τίποτα.

2. Μόνο 10 λεπτά από τον Υπεραστικό Σταθμό Λεωφορείων. Ακόμα για αυτούς που ψάχνουν ξενοδοχείο στα Γιάννενα και έρχονται με το υπεραστικό λεωφορείο αρκεί μόλις 10 λεπτά για να φτάσουν στο χώρο μας και η ξεκούραση τους να είναι άμεση και χωρίς καθυστέρηση. Εδώ να αναφέρουμε ότι το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε συνεργασία με ταξί της πόλης μας και έτσι η διαδρομή από και προς το ξενοδοχείο μας δεν θα σας κοστίσει απολύτως τίποτα.

Όπως έχετε καταλάβει και τα δυο μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας κάτι που επιτρέπει τον επισκέπτη να λάβει και το πρωινό του αν η πτήση του είναι πρωινή ή αν το υπεραστικό λεωφορείο έχει αναχώρηση το πρωί. Πατώντας στα link τόσο του Αεροδρομίου όσο και του ΚΤΕΛ που τοποθετήσαμε παραπάνω μπορείτε να λάβετε πληροφορίες γύρω από τα δρομολόγια από και προς τα Ιωάννινα.

Υπηρεσίες και Δωμάτια στο ξενοδοχείο Anesis Hotel Rooms

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει για την διαμονή σας στα Ιωάννινα νέα και ευρύχωρα δωμάτια με ή πρωινό που σίγουρα θα ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας. Συγκεκριμένα θα βρείτε:

  • 5 Δίκλινα Δωμάτια (συν καναπές κρεβάτι), για 2 ως 4 άτομα.
  • 3 απλά Δίκλινα Δωμάτια
  • 1 Δίκλινο Δωμάτιο με ξεχωριστά κρεβάτια

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το τι θα βρείτε στο κάθε δωμάτιο αλλά και τις λοιπές υπηρεσίες ακολουθήστε τον σύνδεσμό με τις Κρατήσεις όπου εκεί έχετε την επιλογή.

Social

The Cave of Perama

spilaio

One of most beautiful caves in the world is located only four kilometres from the city of Ioannina, in the village of Perama.The Cave is well known as the Cave of Perama and every year gathers thousands of visitors to see it.

More

H Anesi στην Μεταφορά

aeroplano Ο λόγος που αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε το ξενοδοχείο μας στην υπάρχουσα τοποθεσία είναι η αμεσότητα στην πρόσβαση που έχει ο επισκέπτης, με όποιο τρόπο και να επισκέπτεται τα Ιωάννινα, δικό του αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή λεωφορείο. Περισσότερα