Επιλέξτε Anesis για την Καλύτερη Διαμονή σας!!!

Κάντε την Κράτηση σας Σήμερα

Άψογο Service στις Καλύτερες Τιμές

Διαμονή Δίπλα στην Λίμνη Παμβώτιδα

Διαμονή Δίπλα στο Μαγευτικό Σπήλαιο Περάματος

Ενημερωθείτε για τα Νέα & τις Προσφορές μας

Κάθε χρόνο το ξενοδοχείο Anesis Rooms στα Ιωάννινα βρίσκεται δίπλα σας για να προσφέρει σε όλους και όλες τις καλύτερες δυνατές προσφορές καθώς όπως έχετε καταλάβει το Πάσχα έρχεται τις πρώτες ημέρες του Απριλίου και συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου, κάτι που σημαίνει την μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσετε τόσο την πόλη των Ιωαννίνων όσο και να γνωρίσετε σημαντικά αξιοθέατα της πόλης και όχι μόνο.

Το Anesis Hotel Rooms βρίσκεται στο Πέραμα Ιωαννίνων και σας περιμένει για να σας φιλοξενήσει και να κάνει την διαμονή σας ευχάριστη. Το πολυτελές, άνετο και ήσυχο περιβάλλον του συγκροτήματος, η ιδανική του θέση, μόλις 2 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων θα σας προσφέρει όλα όσα ζητάτε για τις διακοπές σας αλλά και για τις ημέρες που θα επισκεφτείτε την πόλη των Ιωαννίνων για επιχειρηματικούς λόγους.

Έτσι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τώρα μπορείτε να απολαύσετε τις Άγιες αυτές μέρες σε Superior Δίκλινο δωμάτιο (διατίθεται και για οικογένειες 4 ατόμων) με θέα και με δωρεάν Πρωινό. Βέβαια θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να δείτε τα ήθη και τα έθιμα της τοπικής κοινότητας του Περάματος.

Πλεονέκτημα σε όλα αυτά είναι η θέση του ξενοδοχείου μας μιας και το θρυλικό Σπήλαιο Περάματός βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια ενώ η μαγευτική Λίμνη Παμβώτιδα είναι μπροστά σας όπως και πολλά άλλα. Το ξενοδοχείο Anesis Rooms, για άλλη μια χρονιά είναι πρωτοπόρο σε ιδέες και σας περιμένει όλους να κάνουμε όλοι μαζί Πάσχα.

Και λίγα λόγια και για το ξενοδοχείο μας, το Anesis Hotel Rooms βρίσκεται στο Πέραμα Ιωαννίνων όπου το πολυτελές, άνετο και ήσυχο περιβάλλον του συγκροτήματος, η ιδανική του θέση, μόλις 2 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων θα σας προσφέρει όλα όσα ζητάτε για τις διακοπές σας.

ανεσισ

Πατήστε εδώ για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει με βραβείο ένα Δωρεάν Διήμερο στο ξενοδοχείο μας από τις 17 ως τις 18 Απριλίου.

Social

The Cave of Perama

spilaio

One of most beautiful caves in the world is located only four kilometres from the city of Ioannina, in the village of Perama.The Cave is well known as the Cave of Perama and every year gathers thousands of visitors to see it.

More

H Anesi στην Μεταφορά

aeroplano Ο λόγος που αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε το ξενοδοχείο μας στην υπάρχουσα τοποθεσία είναι η αμεσότητα στην πρόσβαση που έχει ο επισκέπτης, με όποιο τρόπο και να επισκέπτεται τα Ιωάννινα, δικό του αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή λεωφορείο. Περισσότερα